DreamHome RealEstate

Gjeni shtëpinë tuaj të ëndrrave

Pronat e fundit

Po kërkoni një shtëpi të re? Kontrolloni këto opsione të mahnitshme që sapo kanë dalë në treg. Do të gjeni atë që dëshironi në një minutë dhe do të zhvendoseni në shtëpinë tuaj të re sapo të dëshironi. Na kontaktoni menjëherë. Oferta me kohë të kufizuar. Çmime të volitshme."

Prona Rezidenciale

Hapësira private duke përfshirë vila, apartamente, duplekse dhe garzoniere.

Prona Komerciale

Hapësira publike duke përfshirë spitalet, klinikat e kujdesit shëndetësor, shkollat, hapësirat e zyrave, dyqanet me pakicë, qendrat komunitare dhe qendrat e fitnesit

Pse DreamHome RealEstate është zgjedhja perfekte?

01.

Because we’ll understand your brand.

Para se të fillojmë të shkruajmë, ne mendojmë për tonin tuaj të zërit dhe propozimin e vlerës, kështu që çdo fjalë ndërton markën tuaj.

02.

Because we’ll make you more money/save you more money

Fokus të përqendruar 100% te klientët.

03.

Because we’ve been there and done it.

Kur të na zgjidhni, do të ndjeni përfitimin e përvojës shumë vjeçare të eksperiencës tonë në këtë fushë.

Formulari i Kërkeses për Pasurive të Paluajtshme

Dërgoni kërkesen tuaj dhe ne do të ju përgjigjemi duke ju dhënë informacionin e dëshiruar në kohe rekord


Pronat Premium

Komplekse Prestigjose

Komoditeti, privatësia, qetësia dhe aktivitetet në natyrë janë fjalët kyçe që do të mirëpresin një stil jetese elitar.

Meet Our Agents

Ne jemi ‘ndërmjetesiti’ për qindra klientë shqiptarë dhe ndërkombëtarë

Themelues , Dream Home Real Estate
Agjent , Dream Home Real Estate
Agjent , Dream Home Real Estate
Agjent , Dream Home Real Estate

Compare listings

Compare